Avisos

 • OBRES NIU DE L'ORENETA Avís d'obres 30 de novembre de 2021

  Es comunica que demà 1 de desembre s´iniciaran les obres per a la millora de l´accessibilitat del Niu de l´Oreneta.

 • Licitació contracte d'obres 28 d'octubre de 2021

  S’obre el termini de presentació d’ofertes de la licitació del contracte d’obres: “PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU PER A LA REPARACIÓ I/O SUBSTITUCIÓ DE LA COBERTA I L’ESTRUCTURA QUE LA SUSTENTA DE L’ERMITA DE LOURDES DEL PARC DEL FOIX”.

 • El bernat marró marbrejat (Halyomorpha halys) 27 d'octubre de 2021

  El bernat marró marbrejat (Halyomorpha halys) és un insecte que es va detectar a Catalunya l’any 2016 I que està provocant danys molt greus en cultius de determinades zones agrícoles.

  Aquest insecte viu als parcs i jardins a la primavera i quan arriba l’estiu es desplaça als cultius agrícoles. A la tardor, busca refugi als edificis urbans i construccions diverses per passar-hi l’hivern. Tot i que la seva presència pot ser molesta i crear alarma, no representa cap risc per a les persones ni els animals domèstics i és important eliminar els insectes capturats per ajudar a controlar a la plaga.

  Consulteu les mesures preventives i de control en els documents adjunts.

 • Cartell ITV Unitat Mòbil de maquinària agrícola i maquinària d'obra pública 19 d'octubre de 2021

  Una unitat mòbil d’ITV es desplaçarà a Castellet i la Gornal el dia 13 de desembre perquè maquinària agrícola (remolcs, tractors, maquines arrossegadores i collitadores), i maquinària d’obra pública puguin passar la inspecció tècnica de vehicles sense haver de desplaçar-se fins a un altre municipi.

  L’horari serà de 9 a 13 hores davant l’Ajuntament (C. Rosselló, 19-23 a la Gornal).

  La documentació que serà necessari presentar és la targeta d’inspecció tècnica, el permís de circulació i l’acreditació de l’assegurança, ja que tots els vehicles han de disposar d’assegurança en vigor, en cas de no disposar-ne no es podran revisar.

  Degut a la situació actual de pandèmia per la Covid-19, Applus recomana tenir en compte algunes premisses: només es revisaran els vehicles amb cita concertada prèviament; es recomana el pagament amb targeta; es recomana l’ús de guants i mascareta; i caldrà respectar l’hora de la cita.

Darrera actualització: 06.07.2017 | 14:03

Opcions

Darrera actualització: 06.07.2017 | 14:03