De castell a castell: de Penyafort a Castellet

Els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal van presentar la ruta dels Castells de Marca al Penedès.

 

La inauguració de la ruta es va dur a terme el 19 de març de 2017 amb una caminada que va comptar amb la participació d’un centenar de persones que van recórrer els 9,5 kilòmetres que separen el Castell de Penyafort i el Castell d’Olèrdola.

 

La ruta va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez i el regidor de Castellet i la Gornal,  Xavier Revuelta, que va assistir en nom de l’alcalde Miguel Delgado.

 

La ruta dels Castells de Marca ha sorgit del treball conjunt que els tres ajuntaments duen a terme des de fa temps en matèria de promoció, turisme i comerç, i pretén donar a conèixer els tres castells i el seu entorn dins el context de la històrica zona de la Marca del  Penedès.

 

A partir d’ara les persones que ho desitgin podran fer la ruta per trams o sencera.

 

Properament es posarà en marxa un web on els visitants podran conèixer els Castells de Marca i les propostes que es vagin construint al seu voltant. El projecte també està obert a altres ajuntaments que tinguin castells en el seu terme municipal, amb alguns dels quals ja s’han començat a establir contactes.

 

Darrera actualització: 28.09.2017 | 11:07