Deixalleria de Santa Margarida i els Monjos

S'hi poden portar els residus següents: Runes, Restes Vegetals, Voluminosos, Envasos Lleugers, Fustes, Tèxtil, Piles, Fluorescents, Pneumàtics, Frigorífics, Vidre, Paper Cartró, Ferralla, Bateries, Productes Especials, Productes Electrònics, Olis Vegetals, Olis Minerals i Ampolles de Cava.

Què són les deixalleries?

Les deixalleries, també anomenades punts nets o ecoparcs, constitueixen uns equipaments molt útils per lliurar per separat aquells residus que es produeixen a la llar i que, per la possibilitat de tornar-los a aprofitar o per la necessitat de donar-los un tractament específic, convé que els usuaris els lliurin selectivament. Les deixalleries són un servei de la Mancomunitat Penedès-Garraf que s'emmarquen en el Pla integral de recollida selectiva d'escombraries en origen.

Com s'han d'utilitzar?

El servei de deixalleria és gratuït per als usuaris. No s'hi admeten, però, residus de volum i pes superiors als que habitualment es generen als habitatges; no s'hi poden portar, per tant, residus industrials ni els procedents d´obres majors i altres activitats similars.

El bon funcionament de la deixalleria fa necessari que els usuaris portin els residus prèviament seleccionats per tipus i que els dipositin directament dins de cada contenidor especialment habilitat per aquest efecte.

A l'entrada del recinte, l'operari encarregat de la deixalleria ha d'informar els usuaris sobre la manera de dipositar els residus en cada contenidor. Al mateix temps, cal facilitar la informació referent als residus que els responsables de la deixalleria sol·licitin.

Seguidament, cal accedir a peu o amb cotxe fins a la plataforma al llarg de la qual es disposen els contenidors per a cada classe de residu.

Camí de Sardinyola- Polg. Ind. Casa Nova - 08730 Santa Margarida i els Monjos - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 635430412
Telèfon: 93 743 14 86
Lloc web: www.mancomunitat.cat/index.asp?tx=27
Horari:  
de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i de 16 a 18h;
dissabte, de 9 a 14h. i de 16 a 20h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.03.2022 | 13:23