XVIII edició del Mercat Medieval de Castellet

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 00:00

El proper cap de setmana de l'11 i 12 de juny se celebrarà la XVIII edició del Mercat Medieval de Castellet, i Il·lustre Senyora Abigail Garrido, Diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, serà l'encarregada d'inaugurar el Mercat Medieval.

Entre els actes programats cal destacar els espectacles infantils, cercaviles, concert vermut i espectacles medievals. Així com, a la Plaça del Castell, la Mostra Gastronòmica i de Cava i Vins del municipi, on es podran degustar productes locals i de proximitat.

Enguany, l'Ajuntament ha volgut donar un aire fresc a l'esdeveniment, apostant per renovar espais de la fira i innovant els espectacles i actuacions que es podran trobar dins el programa d'actes.

Una de les novetats a destacar és la millora en l'accessibilitat i l'aparcament, ja que la zona d'aparcament és molt reduïda i els visitants augmenten any rere any. És per això que s'han habilitat dues zones d'aparcament, als nuclis de Clariana i Torrelletes. Els busos llançadores gratuïts deixaran als visitants a l'entrada de la fira.

Castellet i la Gornal aposta per fomentar el turisme al municipi i posicionar-se dins la marca Penedès

L'Ajuntament de Castellet i la Gornal vol aprofitar d'aquest esdeveniment, creant un espai de trobada per a tots els habitants del terme municipal de Castellet i la Gornal a la vegada que cada cop més augmenten els fluxos de visitants que s'apropen en aquest indret.

Castellet i la Gornal es troba en un moment de creixement turístic molt important, oferint al territori nous recursos turístics, com la pròxima obertura de l'Escola de Natura Cuabarrada, i rehabilitant edificis i entorns de valor històric per a dotar-los de nous usos, com l'Ermita de Lourdes.

També, cal destacar la innovació en el desenvolupament turístic, dotant la ruta "Castellet Encantat", de l'artista Luis Zafrilla, del suport de visita autoguiada a través de codi QR.

Tanmateix, Castellet i la Gornal es posiciona dins el mercat turístic comarcal obrint portes a l'enoturisme i creant sinergies entre els diferents llocs d'interès turístic a la comarca, així formant part de la marca Penedès.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 10:34