XV Dinar de la Gent Gran de Castellet i la Gornal

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 00:00

Ahir diumenge, es va celebrar el XV Dinar de la Gent Gran de Castellet i la Gornal a l'esplanada del Centre Cívic de Rocallisa. Més de 230 majors del nostre municipi van gaudir d'un dia de festa dedicat a ells. Hi havia ganes de festa i celebració després de dos anys de pandèmia i ells no van defraudar.
 

Després del dinar, l'alcalde, Xavier Revuelta i els regidors en nom de l'Ajuntament van lliurar un petit obsequi a totes les parelles del municipi que durant aquest any feien els 50 anys de casats, a més, de tots i totes els que complien 85 anys.

Però el moment que tots estaven esperant era el ball, no va haver-hi estil musical que se'ls resistís: boleros, merengue, bachata, rumbes, country... fins i tot més d'un es va atrevir a agafar el micròfon i cantar.

El punt final a la vetllada el va posar la dansa típica catalana, la sardana, els assistents que quedaven es van posar en cercle es van agafar les mans i van ballar la tradicional dansa, donant així per conclòs el XV Dinar de la Gent Gran.

Darrera actualització: 23.05.2022 | 13:59