VI Pujada a Montanyans

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

La societat recreativa Sant Marçalenca organitza amb l'ajuda de l'Ajuntament de Castellet i la Gornal la VI Pujada a Montanyans que aquest any ofereix un recorregut de 14 km amb dues modalitats: cursa o caminada.

El recorregut de la prova serà el mateix per les dues modalitats combinant zones asfaltades, pistes de terra i senders, sent accessible per a qualsevol persona, ja que no presenta grans dificultats.

El circuit tindrà les categories júnior, sènior, veterà i màster tant en la modalitat masculina com la femenina.

Els participants al recorregut tindran avituallament als km. 5 i 10 aproximadament i un altre a l'arribada. També hi haurà una zona habilitada d'aparcament, vestidors, lavabos i servei de guarda-roba.

Enguany pel protocol COVID serà obligatori l'ús de la mascareta abans i després de començar els proves, mantenir les distancies de seguretat a la sortida i el personal de l'organització donarà l'avituallament sòlid i líquid als participants, no es podrà agafar directament.

Les inscripcions, amb places limitades, seran fins al 2 de desembre a la web https://pujadamontanyans.wordpress.com/inscripcions/

 

Darrera actualització: 18.11.2021 | 10:53