Suport a les empreses de l’Alt Penedès per a la seva transformació digital

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 00:00

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal organitza una sessió informativa per donar a conèixer a les empreses el programa Kit Digital i per ajudar-les a tramitar els ajuts

El programa Kit Digital dels fons europeus Next Generation té com a objectiu ajudar les empreses en la seva transformació digital. És una iniciativa de Red.es, organisme adscrit al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, està adreçat a les pimes i els treballadors autònoms de qualsevol sector i permet accedir a un ajut per modernitzar l’activitat empresarial i la seva adaptació a l’entorn digital.

Aquests ajuts s’han de destinar a finançar l’adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat: llocs web i presència a Internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, “business intelligence” i analítica, gestió de processos, factura electrònica, servei i eines d’oficina virtual, comunicacions segures i ciberseguretat.

La sessió informativa tindrà lloc el proper dimarts 27 de setembre, a les 10.30 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal. La presentació anirà a càrrec de Xavier Elizondo, de l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ.

Per a més informació sobre el programa Kit Digital es pot enviar un correu electrònic a info@acelerapyme.gob.es o trucar al telèfon 900 909 001.

Per inscriure’s a la sessió informativa cal omplir el següent formulari, trucar al telèfon 93 890 00 00 ext. 124 o enviar un correu electrònic a procom@ccapenedes.cat

Darrera actualització: 22.09.2022 | 09:29