Setmana de la Dona

Dimarts, 14 de març de 2023 a les 00:00

Durant la setmana del 8 de març, s'ha celebrat a Castellet i la Gornal el Dia de la Dona, un esdeveniment anual que té com a objectiu destacar el paper i la importància de les dones en la societat. Les activitats van ser organitzades per l'Ajuntament del municipi i van comptar amb la participació de la majoria dels veïns i veïnes

L'esdeveniment va començar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb un acte de celebració a càrrec de l'Esther Vallès Piñol, escriptora i comunicadora digital a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Les dones i homes es van reunir per a mostrar el seu suport a la igualtat de gènere i destacar els desafiaments que encara enfronten les dones a tot el món.

El divendres es va organitzar un monòleg amb Rosa Andreu amb l'obra "Faig tard!" a la Sala Polivalent Montserrat Roig.

Els actes de celebració van culminar el dissabte 11 de març amb el Sopar de la Dona, en la qual cent trenta-quatre dones del municipi van participar i van gaudir d'un moment festiu.

La Setmana de la Dona a Castellet i la Gornal va ser un gran èxit i va demostrar la importància de continuar promovent la igualtat de gènere i l'apoderament de la dona en tots els aspectes de la vida.

Darrera actualització: 14.03.2023 | 11:01