Programa Treball, Talent i Tecnologia

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 00:00

La Diputació de Barcelona impulsa el programa Treball, Talent i Tecnologia que forma part d’un Pla Integral de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica dels municipis de la provincia de Barcelona per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19.

L’objectiu del programa Treball, Talent i Tecnologia és promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia

El Programa està dirigit a persones entre entre 16 a 64 anys i amb un nivell mínim d’estudis d’ESO o equivalent o empreses que tinguin perspectives de creixement, amb fort arrelament territorial i potencialment generadores d'ocupació de qualitat.

Es preten impulsar la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de les persones i les empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari.

A l’Alt Penedès el projecte s’està realitzant de forma mancomunada pels vint-i-set ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès com a ens gestor.

 

Consulta tota la información https://tttpenedes.cat/

Darrera actualització: 11.11.2021 | 13:19