Preguntes i respostes sobre les afectacions al consumidor degudes a les normatives aprovades en relació a la COVID-19

Dimarts, 14 d'abril de 2020 a les 00:00

 

Preguntes i respostes sobre les afectacions al consumidor degudes a les normatives aprovades en relació a la COVID-19

 

Aquest document pretén ser una guia d’ajuda per resoldre aquells dubtes que ens sorgeixen en aplicació de la normativa que ha estat aprovada pel Govern de l’Estat i l’autonòmic per tal d’afrontar la COVID-19 en relació a les possibles afectacions que pot tenir aquesta aplicació envers els consumidors.

És important remarcar que és un document orientatiu. Cada cas és cada cas, que la documentació que aporta als consumidors és bàsica per resoldre, que els contractes signats tenen validesa,...

No podem explicar cadascuna de les situacions que estan succeint en el nostre dia a dia i el que pretenem és donar una orientació per a poder anar donant resposta a tot allò que els consumidors es poden trobar.

El document segueix el format de pregunta resposta, estructurat per temes concrets de Consum. Els temes elegits són aquells que a priori han estat més afectats per la normativa aprovada.

Aquest és un document viu. I com a tal s’anirà actualitzant a mida que anem rebent més informació sobre on ens porta aquesta situació excepcional.

 

Grup de treball de la Xarxa Local de Consum sobre la Covid-19

 

Diputació de Barcelona

Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar 

 

Darrera actualització: 14.04.2020 | 12:14