Participa a la campanya "Compra a prop i descobreix el teu entorn" dels municipis de Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos i Olèrdola

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 00:00

Ja està en marxa la vuitena edició de la campanya comercial i turística "Compra a prop i descobreix el teu entorn" amb la participació de 110 establiments de Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos i Olèrdola.

Per participar caldrà emplenar una butlleta i dipositar-la a les urnes que hi haurà a cada establiment col·laborador. Entre totes les butlletes es farà un sorteig de 83 de premis. També es podrà participar amb un formulari electrònic al que s’accedirà a través d’un codi QR.

La campanya finalitzarà el 21 de novembre i el sorteig es farà el 26 de novembre. El lliurament de premis es durà a terme l’1 de desembre en un acte públic a la casa de cultura Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos.

La presentació de l’edició va tenir lloc al Castell de Penyafort amb la presència dels alcaldes dels tres municipis: Miguel Delgado, Imma Ferret i Lucas Ramírez.

Darrera actualització: 26.10.2021 | 13:08