Obres als nuclis de la Gornal, Les Masuques i Clariana

Dimecres, 17 de gener de 2024

Us comuniquem que les obres de la BV-2116 al nucli de la Gornal (barri Poblenou), s'iniciaran el dimarts 16 de gener. S'estima que tinguin una duració de 4 dies. Els treballs definitius de pintura i senyalització vertical està previst acabar-los a finals de setmana. S'afectarà el trànsit mitjançant el tall d'un carril i la regulació de pas alternatiu.

Les obres a la BV-2117 al nucli de les Masuques s'iniciaran el dilluns 15 de gener. S'estima que tinguin una duració d'una setmana (els treballs definitius de pintura i senyalització vertical està previst acabar-los a finals de setmana). S'afectarà el trànsit mitjançant el tall d'un carril i la regulació de pas alternatiu.

Les obres de l'actuació que vam replantejar conjuntament al desembre a la BV-2116 al nucli de Clariana, han començat a executar-se el dilluns 8 de gener tal com es va acordar. S'estima que tinguin una duració de 2 setmanes. S'informa que en el moment d'executar els treballs de pintura i asfaltat (ja de cara a la segona setmana), s'afectarà el trànsit mitjançant el tall d'un carril i la regulació de pas alternatiu. A mida que avancin els treballs, un acabarem de concretar quins són els dies en què s'afectarà el trànsit.

Darrera actualització: 17.01.2024 | 11:03