Obertes les inscripcions pel Casal d'Estiu i Estiu Jove de Castellet i la Gornal

Dilluns, 20 de maig de 2024

L'Ajuntament de Castellet i la Gornal i el Consell Esportiu de l'Alt Penedès us presentem el Casal d'Estiu 2024, una proposta lúdica, esportiva i educativa. Diversió assegurada a totes les activitats, tallers, jocs, esports, gimcanes i excursions que organitzem per a vosaltres.

Aquest any, al Casal d'estiu de Cuabarrada, ens endinsem en el món dels pirates! Però no uns pirates qualssevol... sinó aquells que lluiten per un món millor i sostenible, sense contaminació, preservant la flora i la fauna marina.

En aquesta aventura pirata ens acompanyaran dos vaixells anomenats "EN PIRATESTIU" i "EL CRIT DEL MAR". Ells viuen emocionants aventures ajudant a moltes criatures marines i ensenyant a més pirates a cuidar i conèixer l'entorn marí, ja que tots dos tenen un objectiu en comú: protegir el mar de la contaminació i preservar la vida marina.

INSCRIPCIONS | DOCUMENTACIÓ
Inscripcions obertes fins al divendres 14 de juny.

  • Fotocòpia de la targeta sanitària (CATSALUT).

DATES I HORES

El Casal d'Estiu s'iniciará el 25 de juny i finalitzará el 26 de juliol. Es durá a terme de les 9 a les 13 hores. Les families interessades poden inscriure el seu fill/a a l'acollida matinal (8 a 9h) i/o a l'acollida de migdia amb dinar de carmanyola (13 a 15h).


EDATS I LLOC

Casal d’Estiu: Per a infants de 3 a 12 anys (que hagin cursat d'I3 a 6é€ de primária). A l'Escola de Natura Cuabarrada.
Estiu Jove: Per a joves de 12 a 16 anys (que hagin cursat 1r a 4t d’ESO). A l'Escola de Natura Cuabarrada.

Darrera actualització: 11.06.2024 | 10:47