Nova edició de la campanya Compra a prop i descobreix el teu entorn

Dijous, 26 d'octubre de 2017 a les 00:00

Els Ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola començaran aquest dijous dia 19 la tercera edició de la campanya ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’, adreçada a enfortir el comerç local i promoure els elements turístics del territori.

La iniciativa pretén premiar les accions de compra en els establiments dels tres municipis amb regals d'entrades per a equipaments turístics, àpats a restaurats o visites a cellers, entre altres.

La campanya implica aquest any 136 establiments de les tres localitats i té per objectiu que el veïnat de cadascuna de les poblacions conegui l’oferta comercial i turística de la resta i aconseguir així la promoció de productes de proximitat, elaborats i comercialitzats des del territori i donar a conèixer els recursos turístics i les experiències que ofereixen els tres territoris. La campanya inclourà enguany 78 premis.

Per participar a la campanya Compra a prop i descobreix el teu entorn cal emplenar una butlleta i deixar-la a les urnes que hi haurà als establiments col·laboradors. Entre totes les butlletes emplenades es farà un sorteig amb una seixantena de premis, que inclouen àpats a restaurants, visites turístiques, visites a cellers o lots de productes d’alimentació.

La campanya es durà a terme entre el 19 d’octubre i el 19 de novembre i està enfocada al veïnat dels tres municipis, si bé hi podrà participar tothom que compri en els establiments adherits.

El sorteig es farà el dia 23 de novembre i els premis es lliuraran en un acte públic el 29 de novembre a les 19.30 h, al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos.

Darrera actualització: 22.12.2017 | 12:51