Mercat Medieval de Castellet 2022

Dilluns, 13 de juny de 2022 a les 00:00

El passat cap de setmana es va celebrar el Mercat Medieval de Castellet i Il·lustre Senyora Abigail Garrido, diputada de turisme de la Diputació de Barcelona, ha estat l'encarregada d'inaugurar XVIII edició del Mercat Medieval al costat de l'alcalde de Castellet i la Gornal, Xavier Revuelta i el regidor Joan Arqué. Tot seguit l'alcalde del municipi, Xavier Revuelta, li va convidar a signar el llibre d'honor de l'Ajuntament.

La diputada de turisme, Abigail Garrido, no va voler perdre's la mostra gastronòmica i de cava i vins del municipi on va degustar productes locals i de proximitat. Va tastar els vins i caves d'Oriol Rossell, Bolet i Pinord i la restauració de 101 Braseria. Tampoc va voler perdre's la parada de la cooperativa "Creacoop" de l'alumnat de 5è de l'Escola Montanyans.

Les persones que van visitar el Mercat Medieval pogueren gaudir dels carrers engalanats de Castellet que s'ompliren d'activitats entre els quals hi hagué espectacles, cercaviles i parades d'artesania, d'alimentació, de joguines i d'objectes de regal. La recreació d'espais, arts i oficis medievals també va permetre als visitants conèixer com era la vida quotidiana en aquella època.

Una de les novetats de la Fira ha sigut la millora en l'accessibilitat i l'aparcament, ja que la zona d'aparcament és molt reduïda. És per això que es van habilitar dues zones d'aparcament, als nuclis de Clariana i Torrelletes.
 

Darrera actualització: 13.06.2022 | 13:29