Mapa de Patrimoni Cultural de Castellet i la Gornal

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament de Castellet i la Gornal amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa la realització del Mapa de Patrimoni Cultural del municipi que té per objectiu conèixer la riquesa cultural i natural del nostre municipi, per establir posteriorment mesures per a la seva protecció i difusió.

El treball que es realitzarà és un inventari de tot el patrimoni, material i immaterial del terme municipal. Això significa que el Mapa ha de recollir tots els elements significatius del nostre terme: les masies, les ermites, els forns, les fonts, els arbres monumentals i altres indrets naturals o paisatgístics, les col·leccions d'objectes, els documents antics i les col·leccions d'antigues fotografies, les llegendes, els costums, les festes, els balls i les cançons, vigents o desaparegudes, etc.

La tasca del tècnic de la Diputació encarregat de fer el treball de recerca farà descoberta del municipi i per això anirà visitant els diferents recursos complimentant una fitxa de cada un d'ells amb les dades generals i una breu descripció.

Darrera actualització: 20.09.2022 | 11:15