L’Ajuntament de Castellet i la Gornal en col·laboració amb el Grup Entrem, aposta per renovar el projecte “Castellet Inclusió” pel 2022

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 00:00

En el projecte s’han invertit més de 39.000 € en la contractació de dues persones per un període de 6 mesos per realitzar un itinerari d’inserció laboral a través de la realització de tasques en benefici de la comunitat.

Aquest mes de novembre es posa en marxa la tercera edició del projecte “Castellet Inclusió”, un programa de formació, feina i inserció laboral promogut i liderat per l’Ajuntament de Castellet i la Gornal en col·laboració amb l’ empresa d’ inserció del Grup Entrem.


Aquest programa es va iniciar en l’any 2020 i fins ara (es de llavors) ha atès un total de 10 persones del municipi amb un èxit més que notable superant el 90% de les insercions de les persones participants en el mercat laboral.


En aquesta edició, el projecte “Castellet Inclusió”, ha generat 2 llocs de treball per a persones en situació atur del municipi, que participaran en un programa integral de formació, contractació laboral i acompanyament sociolaboral durant els 6 mesos de contractació i 2 mesos més d’acompanyament post contracte.


Les tasques que executaran en el transcurs del programa d’inserció sociolaboral seran principalment la millora del mobiliari urbà, la jardineria municipal, la senyalització d’espais naturals i la neteja de carrers i espais verds de tots els nuclis del municipi.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 09:24