Castellet i la Gornal és el municipi convidat a la 16a edició de Subirats Tasta’l 

Dimarts, 23 de novembre de 2021 a les 00:00

El proper diumenge 28 de novembre, des de les 10:00h. fins les 15:00h. a Sant Pau d´Ordal (Subirats), es celebrarà la mostra gastronòmica Subirats Tasta'l i Castellet i la Gornal és el municipi convidat d'enguany, on hi seran representats amb sis estants en un espai firal de promoció del territori, el patrimoni cultural, festiu, turístic i enogastronòmic.

Subirats Tasta’l és una fira consolidada on trobareu espais per als amants del vi i el cava, propostes gastronòmiques, degustacions elaborades amb productes de proximitat i diferents activitats que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

La degustació gastronòmica del nostre municipi estarà a càrrec de El Barretet, Brasería 101 Bocatas i Coporc. Els cellers que ens representaran són Bodegues Pinord, Cava Bolet, Emendis i Oriol Rossell.

Com a activitat especial i de promoció, l'Escola de Natura Cuabarrada instal·larà una tirolina de 90 metres que podran gaudir tots els visitants de la fira gratuïtament.

També hi haurà representació d´entitats culturals de Castellet i la Gornal, amb l'actuació de les colles dels Dracs de la Gornal i de Sant Marçal a la cercavila d'inauguració.

Consulteu tota la informació, programació i venda de tiquets de tasts gastronòmics a Subirats Tasta'l

Darrera actualització: 23.11.2021 | 11:47