Castellet i la Gornal celebra la 1ª Taula de Turisme d'agents turístics

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament de Castellet i la Gornal crea un espai participatiu per a les empreses del sector turístic privat

El passat dimarts 16 de novembre a les vuit del vespre va tenir lloc la 1ª Taula de Turisme amb les empreses del sector turístic privat del municipi, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Castellet i la Gornal, i hi van participar 5 establiments d'allotjament turístic, no obstant, s'havien convidat a un total de 35 empreses del municipi incloent allotjament, restauració, cellers i caves i comerços. 

Des de l'Ajuntament, s'està treballant per apostar pel turisme, tot incorporant una nova tècnica de turisme compartida del Consorci de Promoció Turística i treballant un Pla d'Acció Turística pel proper 2023.

Durant la jornada, es va remarcar la riquesa paisatgística i natural on es troba Castellet i la Gornal, la privilegiada ubicació dins el territori Penedès i el potencial turístic que es pot aconseguir amb una bona gestió del territori. Finalment es va poder realitzar una posada en comú de les necessitats i objectius que es plantegen des dels diferents perfils participants, tot recollint la informació per tal d'estudiar-la i tenir-la en compte en el procés de redacció del Pla d'Acció Turística.

La propera taula de turisme està programada per a realitzar amb la participació ciutadana i el teixit associatiu, i hi ha la previsió de realitzar-ne dues més durant l'any 2023.

Per part de l'Ajuntament, es vol seguir treballant col·lectivament, entre el sector privat i l'administració pública, per tal de fomentar un desenvolupament turístic sostenible i de qualitat.

Darrera actualització: 16.11.2022 | 14:32