Castellet i la Gornal al Subirats tasta´l 2021

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 00:00

El 28 de novembre Castellet i la Gornal va acudir a la fira gastronòmica de Subirats Tasta'l com a municipi convidat. La fira va començar amb l'Alcalde, Miguel Delgado, fent un emotiu discurs d'inauguració a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Subirats. Tot seguit l'Alcalde de Subirats, Pere Pons, li va convidar a signar el llibre d'honor de l'Ajuntament.

La cercavila d'inauguració va estar amenitzada per les colles de dracs de la Gornal, Sant Marçal i Subirats que van fer ballar els seus dracs amb el foc al ritme de la música.

L'estand de Castellet i la Gornal donà a conèixer el seu patrimoni cultural, festiu, turístic i etnogastronomic amb una gran acollida per part del públic a l'espai del nostre municipi.

La braseria 101 bocatas, la carnisseria Coporc i el restaurant El barretet van sorprendre amb les seves propostes on es va poder degustar tota una selecció de productes artesans i de proximitat. Els vins i caves van estar a càrrec dels cellers Oriol Rossell, Emendis, Caves Bolet i Pinord.

Per als petits de la casa l'Escola de Natura Cuabarrada va organitzar una activitat d'escalada que va ser tot un èxit.

Darrera actualització: 03.12.2021 | 10:58