Casal d'estiu agost 2020

Dissabte, 25 de juliol de 2020 a les 00:00

El casal d'estiu s'amplia dues setmanes a l'agost 2020

Davant la demanda d’allargar el Casal d’estiu les dues primeres setmanes d’agost, ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que oferirem la proposta d’un casal de dues setmanes a l’agost per a totes aquelles famílies que us vingui de gust que els vostres fills i filles segueixin gaudint de l’estiu a la natura a Cuabarrada.

El casal d’estiu d’agost serà del 3 al 14 d’agost, l’horari és de 9h a 13h i oferim el servei extra d’acollida de matí de 8h a 9h i el servei de menjador de carmanyola de 13h a 15h.

Els preus també es mantindran.

La programació d’activitats serà preparada per l’equip de monitors/es, no obstant no es faran públics els calendaris, si us informem que seguirem fent jocs d’aigua totes els dimecres i divendres. El primer dia de casal, us entregarem les informacions setmanals amb tota la informació corresponent a les activitats.

Inscripcions obertes del 27 al 29 de juliol de 9h a 14h a les oficines de l’Ajuntament de Castellet i la Gornal.

Els infants i joves que ja han estan inscrits al casal i amplien setmanes, no és necessari que tornin a realitzar la fitxa d’inscripció, només caldrà adreçar-se a les oficines de l’ajuntament per fer el pagament corresponent. Des de l’administració de l’ajuntament ja comunicaran aquestes ampliacions a l’equip de Cuabarrada.

Per aquells infants i joves que no han vingut al casal durant el mes de juliol, tenen l’oportunitat (sempre que hi hagi places) d’apuntar-se aquestes dues setmanes d’agost al Casal d’estiu Cuabarrada. La fitxa d’inscripció i la documentació a entregar la trobareu adjunt a la pàgina web de l’ajuntament de Castellet i la Gornal.

 

Darrera actualització: 03.11.2020 | 10:42