Ajuts al Lloguer jove

Divendres, 30 de setembre de 2022 a les 00:00

Subvencions per al pagament de la renda del lloguer d’un habitatge o una habitació o per al pagament d'un contracte de cessió d'ús. Les subvencions seran de 250 euros mensuals com a màxim, amb el límit de l’import mensual de l’arrendament. Es concediran per un any.

El termini de presentació de sol·licituds serà del dia 28 de setembre a les 9 hores fins al 7 d’octubre a les 15 hores. 

DOCUMENTACIÓ QUE CAL APORTAR

  • Contracte de lloguer de l'habitatge o l'habitació o contracte de cessió d'ús
  • Tots els rebuts pagats per aquests conceptes durant l'any 2022 per transferència bancària o Bizum (no s'acceptaran els pagaments en efectiu). Als rebuts hi ha d'aparèixer el nom del propietari, el nom del llogater o llogatera que aparegui al contracte de lloguer, el número de compte de cadascun d'ells, l'import i el concepte
  • Certificat de titularitat del compte bancari

Cal estar empadronat/ada a l'habitatge, acreditar els ingressos de l’exercici 2021 i disposar de l'idCAT Mòbil o certificat digital. 

En cas que hi hagi més d'un titular del contracte de lloguer, es recomana que cada titular sol·liciti la subvenció individualment. 

Per sol·licitar aquest ajust cal emplenar aquesta sol·licitud. La sol·licitud s'ha de fer preferentment de forma telemàtica. La resolució i l’import de la subvenció es determinarà en funció dels ingressos i l’import de la renda.

Darrera actualització: 30.09.2022 | 13:52