9a edició de la campanya Compra a prop i descobreix el teu entorn

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 00:00

El dilluns, Xavier Revuelta, alcalde de Castellet i la Gornal, Imma Ferret, alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, i Mireia Mancera, regidora d'Olerdola, van presentar a la premsa comarcal la novena edició de la campanya "Compra a prop i descobreix el teu entorn", la qual es repeteix a conseqüència de l'èxit rotund i de la positiva repercussió assolida en les edicions anteriors.

L'objectiu principal de la campanya és apostar pel comerç local promovent el consum de productes de proximitat i fomentar el desenvolupament del turisme donant a conèixer els recursos turístics i les experiències que ofereix el territori.

La campanya que començarà aquest diumenge 23 d'octubre i fins al diumenge 20 de novembre implica aquest any a 125 establiments de les tres localitats i es repartiran 78 premis.

Per participar en la campanya Compra a prop i descobreix el teu entorn cal emplenar una butlleta i dipositar-la a les urnes que hi haurà als establiments col·laboradors. També es podrà participar amb un formulari electrònic al qual s'accedirà a través d'un codi QR.

Els premis es lliuraran en un acte públic l'1 de desembre a la Masia de Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos.

Aquest any, el lloc escollit per la presentació de la nova campanya va ser les Caves Oriol Rossell, un indret immillorable rodejat de vinyes i amb l'exponent casa pairal de Cal Cassanyes.

Darrera actualització: 20.10.2022 | 13:47

Imatges