Castellet Medieval 2024

Dijous, 23 de maig de 2024

L’Ajuntament de Castellet i la Gornal organitza un any més per celebrar la 20ena edició, la fira Castellet Medieval proper cap de setmana 8 i 9 de juny.

Enguany la fira comptarà d'una àmplia oferta d'espectacles, cercaviles musicals i actuacions que endinsaran als visitants a l'època medieval, el programa també comptarà amb tallers i mostres d'oficis, i un ventall divers de parades d'artesans, durant la jornada de dissabte 11h a 23h i diumenge d'11h a 22h.

Durant la fira, podreu gaudir d'activitats turístiques complementàries com la passejada guiada pel Parc del Foix el divendres 7 de juny a les 18:30h, o les visites teatralitzades "Castellet Encantat" a les 11h i a les 18h tant dissabte com diumenge, i el tast guiat amb Caram Caram a l'hora del vermut a les 12h, els dos dies.

El dissabte, la jornada culminarà amb un espectacle de gran format "L'encanteri", un espectacle únic al panorama espanyol, que desembarca a Castellet i la Gornal especialment pensat pel Castellet Medieval, un espectacle sense igual, que barrejarà les acrobàcies, els malabars i equilibris, de forma teatralitzada.

També es continuarà apostant per la promoció econòmica i turística del territori oferint una mostra enogastronòmica on es podran degustar vins, caves i escumosos dels cellers locals i una gran varietat d'oferta gastronòmica amb productes de proximitat.

Per a arribar a la fira, es posen a disposició de tots els visitants busos llançadora gratuïts des de les zones d'aparcament habilitades a Clariana i Torrelletes.

Castellet Medieval torna el segon cap de setmana de juny perquè el nucli de Castellet viatgi en el temps i us captivi amb el seu encant medieval.

          

               

Darrera actualització: 3.06.2024 | 13:51