1r. Sopar de Dones de Castellet i la Gornal

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 00:00

El passat divendres 11 de març, l'Ajuntament de Castellet i la Gornal, amb motiu de commemoració al 8M Dia Internacional de les Dones, va organitzar el 1r. Sopar de Dones de Castellet i la Gornal. La iniciativa va tenir molt bona rebuda i va ser tot un èxit de participació, agrupant 124 dones dels diferents nuclis del municipi.

Tot va estar pensat per poder gaudir d'aquest dia festiu. Es va posar a la disposició de les veïnes un servei gratuït d'autobusos que des de cada nucli les transportava fins al restaurant i les tornava a deixar en el mateix punt una vegada finalitzat l'esdeveniment.

El sopar celebrat al restaurant "La Industrial", del grup 101, es va servir un sopar a taula i per amenitzat la festa es va gaudir d'un espectacle sorpresa, pel grup "Elles Music Band", integrat per tres dones. El concert va reivindicar el feminisme. Ens oferiren un repertori molt variat en ritmes i estils: música balcànica, jazz, blues, rock, folk, rumba, i, fins i tot, cançons pròpies.

Per concloure la trobada hi hagué uns moments de diversió on totes les dones, grans i joves, van gaudir ballant i cantant. L'esdeveniment va ser molt ben acollit per dones de totes les edats, des dels 18 fins als 80 anys. En l'ambient es notava l'emoció per aquest dia festiu amb una sensació de tornar un any més, sent més i més fortes.

Darrera actualització: 15.03.2022 | 09:16