Festa de l´Esport 2022

Dimarts, 7 de juny de 2022 a les 00:00

Diumenge passat, 5 de juny, es va celebrar la Festa de l'Esport 2022 on els participants van poder gaudir de la caminada popular, el circuit d'orientació, activitats esportives gratuïtes per la canalla, el campionat de bitlles catalanes i el dinar popular.

Per la caminada popular amb una dificultat mitjana-alta i un recorregut de 14km es va completar l'aforament.

Al circuit d'orientació van participar 5 grups d'entre 3 i 12 persones, que van poder gaudir al Parc del Foix d'un circuit circular en el qual havien de trobar diferents fites i dibuixar els diferents dissenys que hi havia darrere.

Mentre es duien a terme aquestes activitats la canalla es va entretenir fent diferents activitats esportives i el Club de Bitlles Catalanes es va encarregar de realitzar unes classes magistrals per a ensenyar-los aquest esport tan tradicional.

En acabar el circuit d'orientació es va servir un petit aperitiu en la plaça dels Oms de Torrelletes abans del Dinar de l'Esport, que es va celebrar al Local de la Societat de Torrelletes, on es van apuntar 65 persones.

A la tarda, per finalitzar la Festa de l'Esport el Club de Bitlles Catalanes de Castellet i la Gornal va organitzar un torneig obert a tot el públic.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 10:06