Rutes

 • De castell a castell: de Penyafort a Castellet

  De castell a castell: de Penyafort a Castellet

  Aquesta ruta, inaugurada el 19 de març de 2017, està pensada per gaudir de l’entorn natural, descobrint la gran varietat de fauna i flora dels parcs del Penedès.

 • SL-C 91 La font d'Horta

  SL-C 91 La font d'Horta

  Excursió fàcil i agradable per camins i corriols de pendents suaus, tret de l'últim tram, que presenta una pujada més forta. El recorregut està senyalitzat amb fites verticals amb marques de pintura blanca i verda (sender local). Es recomana portar calçat adequat i aigua en els mesos d'estiu i prismàtics per observar la fauna de l'entorn.

 • Ruta lineal pel casc antic: Castellet

  Ruta lineal pel casc antic: Castellet Encantat

  Ruta lineal pel casc antic del poble de Castellet que recorre els oficis i les tradicions dels veïns d’aquest poble a través de diferents figures a escala real i bidimensionals.

 • Ruta dels cellers

  Ruta dels cellers

  La ruta dels cellers es tracta d'una ruta circular que discorre pels diferents cellers del municipi de Castellet i la Gornal. La Ruta es pot fer a peu o en bicicleta a través de camins rurals i de vinya. Els cellers que es poden visitar són: Bodegues PinordEmendis i Oriol Rossell.

 • Ruta Miravinya

  Ruta Miravinya

  Us proposem un viatge per la geografia, la natura, la cultura i la història del paisatge del vi. Descobrireu per què el Penedès és com és, i ho podreu fer a través d'un itinerari plantejat per fer en cotxe. El destí és tan important com el propi trajecte.

 • Penedès 360º

  Penedès 360º

  Descobrir el Penedès en bicicleta és possiblement la millor manera d’entendre la immensitat i els contrastos del territori

  La ruta Penedès 360° us apropa al mar, us acompanya entre vinyes i us fa enfilar fins a dalt de la muntanya. Es tracta de rutes per etapes i circulars, accessibles, que s’han adaptat per a cada modalitat de bicicleta i que permeten descobrir un territori fantàstic, amb tots els seus secrets.

  Veniu a fer una volta al Penedès!

Darrera actualització: 18.05.2023 | 09:05
Darrera actualització: 18.05.2023 | 09:05