Benvinguda de l´Alcalde

Castellet i la Gornal, un municipi al vell mig del Penedès, marcat per la seva estructura geogràfica i una gran extensió (46,8 km²). On la població es troba distribuida en petits nuclis de població, masies disseminades i urbanitzacions. La Gornal, Les Casetes, Castellet, Torrelletes, Les Masuques, Clariana, Sant Marçal i Masies de Sant Marçal, Rocallisa, Valldemar, Els Rosers, La Creu i els Àngels, Trencarroques, aquesta dispersió veïnal comparteix l'herència d'un passat agrícola en especial la vinya i un futur amb l'implantació d'activitat industrial.

La construcció per l'Ajuntament d'equipaments socials, culturals i esportius i la dinamització socio-cultural, promoguda per les entitats del municipi, impulsen la convivència i participació dels ciutadans i ciutadanes.

Actualment el nostre municipi està posant tots els esforços en potenciar les noves tecnologies de la informació i comunicació. I és per això que estem treballant en l'elaboració d'una nova pàgina web, que permeti que els nostres veïns i veïnes gaudeixin dels avantatges i seveis que el seu ús representa i volem que aquesta eina es converteixi en un mitjà de gestió més àgil, eficaç i participativa.
 

Us esperem.


L'Alcalde
Miguel Delgado Almansa
l'Ajuntament