Cuidem el medi natural

Divendres, 21 de setembre de 2018 a les 00:00

Campanya divulgativa per fomentar mesures de respecte al bosc durant l'època de recol·lecció de bolets

Els Agents Rurals repartiran entre els usuaris 10.000 fulls de mà amb recomanacions i enviaran la informació als ajuntaments de les comarques de muntanya.

El Departament, la fundació Món Rural i entitats socials del sector primari també distribuiran un vídeo amb consells a través de les xarxes socials.

L’objectiu és que qui vagi buscar bolets ho faci de manera respectuosa amb el sector agrari i ramader i amb el medi natural.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació impulsa una campanya divulgativa per fomentar mesures de respecte al bosc durant l’època de recol·lecció de bolets, que aquest any s’ha avançat respecte a anys anteriors per les pluges abundants i que s’allargarà durant els mesos de tardor.

La  Direcció General dels Agents Rurals del DARP ha editat 10.000 fulls de mà amb recomanacions de respecte al medi que es distribuiran directament entre els recol·lectors de bolets. La informació també es farà arribar als ajuntaments i consells comarcals de les comarques pirinenques i prepirinenques on s’ha detectat més massificació per aquesta activitat. L’objectiu és conscienciar els usuaris de la necessitat de respectar l’entorn quan se surt a buscar bolets, sota el lema “Cuidem el medi natural”.

Darrera actualització: 21.09.2018 | 12:01