Música als castells

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 00:00

 

Cicle Música als Castells

La Fundació Castells Culturals de Catalunya organitza aquest festival, que permet escoltar concerts de jazz, cançons populars, música clàssica o melodies medievals a l'interior de diferents castells de Catalunya. L'objectiu és donar a conèixer els castells i ajudar a conservar-los, rehabilitar-los i sostenir-los econòmicament.

 

Dia: divendres 2 d'agost de 2019

Hora: 22:00h

Lloc: Plaça del Castell

Concert: THE LINDY HOPPERS BAND



La Fundació Abertis romandrà les portes obertes del castell de Castellet de 19:30h a 21h i de 23h a 24h.


 

The Lindy Hoppers Band és una banda de swing nascuda a Badalona l'any 2016. El repertori es basa en temes dels anys 30 i 40, de solistes i orquestres de l'època del swing com Count Basie, Duke Ellington o Benny Goodman.

The Lindy Hoppers Band recorre diferents èpoques de la història del jazz i no deixa indiferent al públic, en un projecte que recull el millor dels diferents estils del jazz del segle XX.


 

La Fundació Castells Culturals de Catalunya organitza cada estiu, entre juliol i setembre, el cicle Música als Castells. Aquesta iniciativa neix amb la intenció de promoure la divulgació de la cultura i la música clàssica fent servir com a escenari diferents castells medievals. Aquesta és una de les moltes activitats que la fundació porta a terme amb l'objectiu d'incentivar el coneixement dels castells i ajudar a conservar-los, rehabilitar-los i sostenir-los econòmicament.

A l'interior del castell, envoltat de música i la solemnitat de les fredes parets, l'espectador pot sentir temes de jazz, cançons populars de la terra, música clàssica i melodies medievals, principalment.

Entre les llegendàries edificacions que han servit d'escenari per a aquests recitals, destaquen els castells de Montjuïc, la Pobla de Claramunt, Mequinensa, Calafell, Calonge, Olèrdola, Santa Pau, Cornellà de Llobregat, Eivissa, Sort, Gelida i Castellet

 

Darrera actualització: 30.07.2019 | 10:30